Almette de casa

de AlinaL in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 13247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaca
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. smantana
  • 2 cepe mai mici, dar nu rosie cum am avut eu
  • usturoi (2-3)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Almette de casa:

Se freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei, peste care se adauga treptat  branza si smantana care au fost mixate anterior impreuna.Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se amesteca cu branza. Se potriveste de sare.Optional se mai poate pune si marar tocat.

Eu am folosit blenderul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Almette de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Maki din miez de paine